Sunday, 26 February 2012

Aqilah's Birthday!

dah setahun dah umur budak tomey ni. hihi

so, bagi menyempurnakan majlis, kami sekeluarga turut hadir ke teratak umi aqilah. cewahh. ayat kemain.
saya sponsor kek dgn kepsi (kfc). hihi :p
memang da lama teringin nak celebrate birthday, tempah kek khas utk aqilah terchenta. satu-satunya adik perempuan saya. sayaaaannnggg die!
umi aqilah ada buat laksa, kuih, desert pun banyak.
kita celebrate simple je, tetamu pun ahli keluarga terdekat aqilah.
kemain kecoh lg suasana kat birthday party tu.
maklumlah, aqilah ada 3 orang abang. hero-hero malaya okay. 
so, ni gambar sekitar majlis. haha




















ni video yang sempat dirakam 
video
riuh rendah, okay. haha

No comments:

Post a Comment