Friday, 17 June 2011

awak V.I.P di hati saya :)

awak nak tau takk, saya minat gila dekat awak. betul, tak tipu. kalau boleh saya nak ikut je awak kemana-mana. seronok sangat rasanya bila dekat dengan awak. awwww, sayang awak!

ok! over gila. aiyooo -___-"
post kali ni bukan untuk boyfriend saya lah! ehh, saya mana ada boyfriend. nak post camne? 

haaa, mari edit sikit ayat di atas.

abang-abang semua nak tau takk, saya minat sangaaaaattttt dekat you all. betul, tak tipu. kalau boleh saya nak ikut je abang-abang semua ni kalau buat show dekat mana-mana. happyyyy sangat bila dapat pergi show you all. awwwww, nak sign! haha

haaa, baru betul. takde lah timbul kontroversi. kan?

aihh, bukan nak cakap ape lah. tapi abang-abang saya ni semua berbakaaattt besaaaarrrrrr sangat. happening gila kalau tengok diorang perform :) rasa macam nak naik stage, join sekali. haha, tapi nak buat macam mana, saya ni pemalu orangnya. so, duduk bawah je lah. haha. menjerit dengan sis kann. ouhh, sis kann sangat hebat dalam bab jerit-menjerit ni. saya belajar dari dia lah. haha

taapppiiiiii.......
sedih tau bila ramai manusia yang tak cukup vitamin, dok menyebok dan menganggu ketenteraman serta kebahagiaan kami. aihh, tak boleh tengok orang senang. kalau dah takde kerja sangat, pergi lah cari kerja. kat 7-eleven ke. kat warung mamak ke, pergi tolong buat teh tarik kat situ. kan berfaedah. masyuk pun masyuk.

kalau dok menyumpah seranah orang yang tak bersalah, apa dapat? dapat dosa, tau!
sesedap rasa nak kata orang bodoh, sial, sampah, buruk, taik, muka mat rempit, menari terkinja-kinja macam  kena api neraka, aihh, banyak lagi. melampau kan?

apa, anda dah cukup sempurna ke? pernah try ke manari kat neraka, sampai boleh buat statement macam tu?  aiyooo, cakap pakai hidung ke ape? fikir lah pakai otak. otak letak mana? ha, ada tak? jumpa tak otak tu? tak jumpa? hurm, memang sah lah anda tak sempurna. so, buat apa nak kutuk-kutuk orang tak tentu pasal? sila cermin diri sendiri dulu, banyak lagi kelemahan tu. tak payah sebok nak jaga tepi kain orang. kain sendiri pun koyak. 

kalau tak suka, takpe. sila diam. anda tak berhak nak maki hamun kami yang suka diorang. nak kata kami bodoh sebab minat diorang? agak kurang asam lah kan anda ni. 
yang peliknya, kalau tak suka, kenapa anda masih di sini? pergi lah tempat lain. jangan masuk kawasan kami. kami kan tak sesempurna anda. anda lebih layak di tempat lain, kan? kan?!

inhale, exhale. ehem.

so, di sini saya nak cakap.
sudah-sudah lah tu nak kutuk-mengutuk, caci maki, dengki sana sini. takde faedahnya. buat orang sakit hati je.

lagipun, anda perlu ingat, benteng kami kuat dan kukuh. keluarga kami ramai. setakat serangan yang tak seberapa tu, kami tak heran. sia-sia je, buang masa anda je nak mengkaji info dan latar belakang kami, semata-mata nak kutuk. aiyoo, pergi ulangkaji sejarah lagi bagus. dah la selalu fail.

tak guna anda men-stalker kami, hanya untuk menjatuhkan kami.

bak kata mat rempit : "lu dengan hal lu, gua dengan hal gua"

so, sila lah beredar dari kawasan kami kalau anda tak suka tengok kami. anda kata sampai bernanah mata, kan? haa, ape lagi tunggu, sila berambusss :)

sekian terima kasih.

kepada ahli keluarga V.I.P yang terchentaa :)
saya nak ucap terima kasih kerana anda semua sangat kental mempertahankan benteng kita. saya bangga mengenali kalian semua.

with love,
-athirah- 

No comments:

Post a Comment